تشخیص زعفران تقلبی از اصل
قسمت اول
سلام خط چینی های جان
خوبید ؟
خوشین ؟
انشالله که غیر از این نباشه.
تصمیم گرفتیم براتون آموزش تشخیص زعفران تقلبی از اصل آماده کنیم.
امروز قسمت اول تشخیص زعفران تقلبی از اصل رو داریم براتون
.
.
.
.
.
.
.
توی قسمت اول یک آموزش به ظاهر ساده داریم که در واقعیت خیلی سخته
این آزمایش سه مرحله داره
اول اینکه به ظاهر زعفران دقت کنید،کلاله های زعفران بایستی شکل شیپوری شکل داشته باشد به صورتی که ابتدای کلاله نازک بوده و هر چه به انتهای آن نزدیک میشویم به مانند شیپور ضخیم میشود.
دوم اما،بایستی به طعم زعفران دقت کنیم زعفران طعمی تلخ دارد.توجه کنید که اگر زعفران زیر زبان مزه ی شیرین بدهد در آن تقلب شده و قطعا به آن شکر افزوده شده است
سوم اما عطر زعفران است .بایستی دقت کنید که زعفران عطری به مانند عطر عسل و یونجه دارد.
مورد چهارم را داخل ویدیو در انتهای همین صفحه توضیح داده ایم.