خواص سیر سیاه برای سلامتی بدن
شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را میشنوید. سیر سیاه مانند سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. ما در خط چین نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد میکنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیر سیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمیشود.
سیر سیاه چیست؟
سیر سیاه همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد. سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری میکنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا میکند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا میکند.
سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه، کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه شیرین، برای پختن و برای خوردن با شکم خالی ایده آل است؛ پس آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.
تفاوت سیر معمولی و سیر سیاه
سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد.
سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد.
سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش مییابد.
سیر سیاه ترکیب بیشتری به نام آلیل سیستئین (S-Allyl Cysteine) دارد. آلیل سیستئین به جذب آلیسین در بدن کمک میکند.
مواد مغذی موجود در 15 گرم سیر سیاه
کالری:40، پروتئین:2 گرم، چربی:0 گرم ،کربوهیدرات:8 گرم ،فیبر:3 گرم ،قند:4 گرم
سیر سیاه همچنین حاوی مقادیر خوبی از موارد زیر است:
ویتامین C، ویتامین های B1، B2، B3، B6 ،فولات کلسیم ،منگنز، منیزیم، فسفر ،روی (زینک)، آهن
سیر سیاه برای چه چیزی مفید است؟
سیر سیاه خواص بیشماری دارد که در این میان چند نمونه از آنها را بیان میکنیم :
سرشار از آنتی اکسیدان
سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم بالایی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنول است و 18 از 20 آمینو اسید مورد نیاز بدن را تامین میکند.
کاهش فشار خون
خواص سیر سیاه 10 برابر بیشتر از سیر تازه است زیرا از بروز بیماری های قلبی جلوگیری و فشار خون را کاهش میدهد و خون را رقیق میکند. سیر سیاه به دلیل خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و از فشار خون و خطر سکته جلوگیری میکند.
پیشگیری و درمان سرطان
سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین میبرد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش میدهد.
کاهش وزن
پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن و کاهش چربی شکم میشود. مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و در نتیجه لاغری میشود.
همچنین سیر سیاه فواید زیر را دارد:
کاهش چربی خون و کلسترول
درمان بیماری های کلیوی
مقابله با ویروس و باکتری
درمان زود انزالی
کنترل قند خون
درمان بیماری های قلبی عروقی
درمان ورم و درد مفاصل
مبارزه با خستگی های مزمن
درمان سرما خوردگی
کاهش استرس
و...
با توجه به فواید شگفت انگیز و گسترده سیر سیاه ما در خط چین سعی کردیم با کیفیت ترین و مناسب ترین سیر سیاه در بازار امروز را برای شما عزیزان فراهم آوریم.
امیدواریم مطالب این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد.