menuordersearch
khatcheen.ir

انواع فلفل و کاربردهای آن ,

۱۴۰۳/۱/۲۲ چهارشنبه
(0)
(0)
انواع فلفل و کاربردهای آن
انواع فلفل و کاربردهای آن

در سراسر جهان برای طبخ غذا از ادویه ها، چاشنی ها و طعم دهنده های متفاوتی استفاده می‌کنند. این انتخاب با توجه به ذائقه مردم آن منطقه انجام می‌شود و طیف گسترده ای دارد. با این حال برخی از چاشنی ها هستند که در همه کشورها طرفدار دارند و مورد اقبال عموم هستند؛ هر چند که طریقه مصرف و انواع‌ آنها در مناطق مختلف، متفاوت است. یکی از این مواد، انواع فلفل ها هستند. همه فلفل را با طعم تند و عطر مسحور کننده آن می‌شناسند و به محض اینکه از این واژه استفاده می‌شود، دانه های گرد سیاه رنگ یا انواع تازه آن از جمله فلفل دلمه ای های چند رنگ به ذهن متبادر می‌شود در صورتی که این ماده پرطرفدار، انواع گوناگونی دارد. استفاده از انواع فلفل ها از دیرباز در کشورهای مختلف مرسوم بوده و مردم هر منطقه ای بنا به سلیقه چشایی که دارند، از انواع ملایم تا بسیار تند آن را کشت و مصرف می‌کنند؛ به عنوان مثال مردم کشور هند به خوردن غذاهای خیلی تند معروف هستند و از انواع فلفل در تهیه خوراک هایشان استفاده می‌کنند.فلفل، یکی از ادویه جات پرمصرف و کاربردی در آشپزی است. در میان انواع غذاهای مختلف، شما شاید هیچ غذایی را پیدا نکنید که برای آماده سازی، طبخ و یا سرو آن از فلفل استفاده نشود. این ادویه پرکاربرد که دارای طبع گرم و عطری تند و تیز است، دارای انواع مختلفی است که احتمالاً بسیاری از شما‌ آنها را به صورت پودر، دان و یا پرک در آشپزخانه های خود موجود دارید. انواع فلفل دارای درجه تندی، عطر، طعم و حتی رنگ های مختلفی هستند که‌ آنها را برای تهیه انواع غذاها و خوراک های متنوعی مناسب می‌سازد.

معرفی انواع فلفل

فلفل سیاه جزئی مهم از انواع فلفل ها

فلفل سیاه یکی از ادویه جات محبوب و پرطرفدار در اقصی نقاط جهان است که آن را از میوه های یک تاک گلدار از خانواده Piperaceae تهیه می‌کنند. این میوه ها در اندازه ای شبیه به یک هسته آلبالو دیده می‌شود و آن را پس از چیدن و خشک کردن، به عنوان فلفل سیاه عرضه می‌کنند. عطر و طعم این فلفل تند و ملایم است و به همین دلیل نیز آن را برای طبخ انواع غذاها به کار می‌برند. فلفل سیاه علاوه بر خوش عطر و طعم کردن انواع غذاها و خوراک های مختلف، خواص درمانی بیشماری نیز دارد که عبارتند از: منبع سرشار از آنتی اکسیدان ها، به خصوص پیپرین، کاهش برخی التهابات، کنترل قند خون، کندشدن تکثیر سلول های سرطانی و مرگ آن ها، جذب مواد مغذی در بدن، درمان مشکلات روده، بی اشتهایی و دردهای مختلف.

 

   

پودر فلفل سیاه در چه غذا هایی استفاده میشود؟

در پاسخ به سوال بالا باید گفت: تقریبا در پخت اکثر غذاها که مواد اولیه آن گوشت، مرغ و یا ماهی است از این چاشنی استفاده می‌شود حتی در تهیه : • انواع ترشی‌ها • سالادها • سس‌ها • غذاهای فس

ت فودی • و یا حتی دسرها

 

       

فلفل قرمز

فلفل قرمز، نوعی از فلفل هاست که در مناطق گرمسیری پرورش می‌یابد و به عنوان چاشنی، در بسیاری از غذاهای تند و گوشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. میوه آن در پوسته های غلافی بلند رشد می‌کند و پس از رسیدن، به رنگ قرمز و گاها نارنجی یا زرد در می‌آید. فلفل قرمز در کشورهای مختلف کشت داده می‌شود. در ایران نیز در مناطق مختلف گرمسیری جنوب کشور و منطقه رودان در هرمزگان به کشت فلفل قرمز پرداخته می‌شود. توجه کنید که فلفل قرمز به واسطه ی تندی ذاتی آن، از طریق حس چشایی و یا تست با پوست دست قابل تشخیص است. بنابراین اگر مقدار کمی از آن را روی پوست دست مالش دهید، به سرعت تندی آن را احساس می‌کنید. همچنین برای تشخیص اصالت فلفل قرمز، کافی است مقداری از آن را در آب بریزید. فلفل قرمز اصل، نباید سریعا به آب رنگ بدهد. شما ممکن است فلفل قرمز قرمز را به صورت پودر و یا پرک خریداری کنید. فلفل قرمز پرک، معمولا از انواع فلفل قرمزهای تند و آتشین بدست می‌آید و آن را به صورت پاششی بر روی غذاهای تند، گوشتی، انواع سوپ ها و خوراک ها استفاده می‌کنند. علت پرک نامیده شدن این نوع فلفل آن است که فلفل قرمز را بعد از برداشت، دم گیری می‌کنند و پس از خشک کردن نیز آن را بگونه ای که دانه های موجود در آن آسیب نبینند، نیم کوب می‌کنند. ترکیب رنگ قرمز و دانه های سفید رنگ، ترکیب زیبا و ویژه ای برای دیزاین غذا به ارمغان می‌آورد و عطر و طعمی دلچسب و مطلوب به آن می‌افزاید.

 

   

در آشپزی، فلفل قرمز در تهیه انواع سس‌ها، غذاهای تند، پیتزا و پاستا، سالاد‌ها و خورشت‌ها استفاده می‌شود.

 

         

فلفل پول بیبر

فلفل پولی بیبر که در زبان عربی آن را حلب می‌نامند، از نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین تهیه می‌شود که مخصوص ترکیه است و عمدتا نیز در این کشور کشت داده می‌شود. پول بیبر، نوعی فلفل است که غلاف آن در زمان رسیدن، به رنگ شرابی در می‌آید. در این زمان، فلفل را بلافاصله می‌چنند و هنگامیکه به درجه نیمه خشکی رسید، دانه های آن را از فلفل جدا می‌کنند. حالا فلفل را به گونه ای ساطوری و خرد می‌کنند که حالت پرک داشته باشد. در نهایت پول بیبر، در قالب نوعی ادویه گوشتی و چرب به آشپزخانه ها وارد می‌شود. رنگ شرابی این فلفل و حالت پرک بودن آن دیزاین عالی برای انواع غذاهاست و شما می‌توانید آن را پس از پخت و در هنگام سرو غذا، به کار برید. متاسفانه این فلفل، در کشور ایران چندان شناخته شده نیست، اما کاربردهای بسیاری دارد و شما می‌توانید آن را به صورت پاششی در تمام غذاها بویژه غذاهای غیرخورشتی و گوشتی از جمله استیک، انواع خوراک ها و سرخ کردنی ها و حتی کیک ها و بیسکویت ها نیز استفاده کنید.

 

   

فلفل پاپریکا

پاپریکا، اصالتا یک ادویه مجارستانی و در واقع همان فلفل دلمه خشک و پودر شده یا پرک است که آن را به تنهایی و یا در ترکیب با دیگر ادویه جات به کار می‌برند. این فلفل را می‌توان از فلفل دلمه سبز و رنگی بدست آورد. اما معمولا پاپریکای تهیه شده از فلفل سبز کمی تلخ بوده و رنگدهی کمتری دارد. اما فلفل دلمه ای قرمز که دارای طعم شیرین تر و رنگ ویژه زعفرانی ای است و می‌توان آن را به عنوان جایگزینی در رنگ دهی به زعفران نیز دانست. توجه کنید که برای تشخیض پاپریکای خالص، اگر آن را در آب بریزید، نباید به سرعت شاهد تعییر رنگ آب باشید

 

   

در کدام غذاها از پاپریکا استفاده می‌کنیم ؟

کاربرد ادویه پاپریکا انواع خورش‌ها مانند قیمه، قرمه سبزی و غیره انواع آش و سوپ خوراک لوبیا عدسی خوراک مرغ انواع کباب انواع سس

 

   

 

کیفیت ادویه جات از قبیل فلفل بر طعم آنها تاثیر مستقیمی خواهد داشت. بنابراین، باید بدانیم که این ادویه جات را از کجا بخریم که به طعم واقعی آنها نزدیک باشد برای این منظور، خط چین، همراه شما خواهد بود. جهت کسب اطلاعات کامل‌تر در مورد فلفل هاو ثبت سفارش می‌توانید به فروشگاه اینترنتی خط چین مراجعه نمایید.

 

   

 

 

instagram
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
قوانین کلیه ضوابط و قوانین فروشگاه مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران، قوانین تجارت الکترونیک و قانون حمایت از حقوق مصرف کننده است. در صورت هرگونه تغییر در ضوابط و قوانین فروشگاه متعاقبا تغییرات جدید در همین صفحه درج می‌گردد . راهنمای انتخاب سایز سایز مردانه چگونگی اندازه گیری: 1- سینه : ناحیه دور پر ترین قسمت سینه را اندازه گیری کنید. 2- کمر : ناحیه دور باریک ترین قسمت کمر را اندازه گیری کنید. 3- باسن : پا ها را در کنار هم قرار دهید و بایستید، دور پر ترین قسمت باسن را اندازه گیری کنید. پرسش های متداول کلیه کالاها دارای برچسب هولوگرام بوده و هیچ گونه دخل و تصرفی بر قطعات و اجزای وابسته آنها صورت نگرفته است. کلیه پک کالا بدون کوچکترین آسیب و کم و کیفی از تولید کننده مستقیما خریداری شده و در اختیار مشتری قرار میگیرد. کلیه گارانتی های ارائه شده برای کالاها نیز از جانب شرکت های معتبر و نمایندگان کالاها است. مجوزها کلیه کالاها دارای برچسب هولوگرام بوده و هیچ گونه دخل و تصرفی بر قطعات و اجزای وابسته آنها صورت نگرفته است. کلیه پک کالا بدون کوچکترین آسیب و کم و کیفی از تولید کننده مستقیما خریداری شده و در اختیار مشتری قرار میگیرد. کلیه گارانتی های ارائه شده برای کالاها نیز از جانب شرکت های معتبر و نمایندگان کالاها است.
logo-samandehi
دانلود اپليکيشن فروشگاه خط چيناینستاگرام خط چین

خراسان جنوبی سرایان منطقه شهرداری سرایان، بلوار ولی عصر، خیابان قایم، پلاک ۶، طبقه همکف
تلفن تماس : 05632903483/09107440175_پست الکترونیک : info@khatcheen.ir