شیره انگور جزء مفیدترین انوع مواد غذایی پر خاصیت برای اغلب مشکلات همچون کم خونی، تقویت قوای جسمی و جنسی، بهبود عملکرد دستگاه های مختلف بدن و … است. در گذشته تا کنون از این فرآورده جادویی برای درمان اکثر بیماری ها، رشد کودکان، زایمان راحت تر و … استفاده میکردند.
متاسفانه شیره انگور جزو نمونه مواد غذایی است که از آن در بازار نمونه های تقلبی بسیاری وجود دارد به همین منظور تشخیص و خرید شیره انگور اصل برای عموم افراد معضل بزرگی محسوب میشود چراکه شیره تقلبی علاوه بر نداشتن خاصیت، در بیشتر مواقع برای بدن مضر نیز است.
تشخیص شیره انگور اصل، کار چندان ساده ای نیست مخصوصا اینکه اکثر فروشندگان این زمینه هم توانایی تشخیص شیره انگور اصل و درجه ۱ را ندارند و بیشتر گفته هایشان از زبان تولید کننده و یا جهت فروش محصولات خودشان است. اما با این وجود قدیمی ترها و یا تولید کنندگان شیره انگور در این زمینه از تجربه کافی برخوردارند و توانایی تشخیص شیره انگور مرغوب و درجه ۱ از طریق طعم، رنگ، غلظت و … را دارند.
البته اصلا جای نگرانی نیست چراکه برای تشخیص شیره انگور اصل از تقلبی راهکارهایی نیز وجود دارد که ما در ادامه این مقاله قصد داریم به آنها بپردازیم، پس برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
شیره انگور خوب چه ویژگی هایی دارد؟ این تمام صحبتهای ما تا به اینجای کار بود. تشخیص شیره انگور اصل از تقلبی بطور کلی از دو مسیر میتواند انجام شود:
خصوصیات شیره انگور اصل و خوب
خرید شیره انگور از فروشندگان معتبر
خصوصیات شیره انگور اصل که از ظاهر شیره میتوان آنها را بررسی نمود به شرح زیر هستند
اولین و شاید یکی از آسانترین روشهای تشخیص شیره انگور خوب، همین طعم شیره باشد. شیره جات طبیعی بسیار شیرین هستند و ذاتا طعم انگور نیز میدهند. هر گونه افزودنی که به شیره جات اضافه شود، طعم خود را به آن خواهد داد.
البته این راهکار برای تشخیص شیره تقلبی که افزودنی زیادی داشته باشد خوب است. اما شیره جاتی نیز هستند که درصد کمی افزودنی دارند و تشخیص آنها از روی طعم بسیار مشکل میشود.
این راهکار اگرچه چندان کاربردی نیست؛ اما میتواند بعضا به درد بخورد. رنگ شیره انگور مرغوب، قهوه ای یا عسلی یا متمایل به خرمایی است. اما همانطور که گفتیم، ملاک اصلی و کاربردی نیست.
شیره انگور سفید و شیره انگور شیراز، جزو شیره جاتی هستند که رنگهای ذکر شده را ندارند؛ اما در نوع خود بسیار مرغوب نیز هستند.
این روش چندان سخت نیست و شما نیز میتوانید از آن بهره ببرید.
کافیست درب ظرف شیره انگور را باز کنید. رایحه غلیظ و تند شیره انگور به مشام شما خواهد رسید که خبر از طبیعی بودن آن میدهد. این در حالیست که شیره انگور صنعتی رایحه ای ندارد و میتوان از روی این روش، شیره انگور اصل از تقلبی را تشخیص دهید.
این مورد نیز چندان قابل اتکاء نیست. شیره انگور های صنعتی حداقل ۲۰ درصد افزودنی دارند، بعضا غلظت شان از شیره جات خالص نیز بالاتر است.
البته شل یا سفت بودن از خصوصیات شیره انگور اصل نیست. بعضا ماندن طولانی مدت شیره در یک ظرف و در جای ثابت، سبب ته نشین شدن آن شده و سفت میشود. حتی اگر در مقابل نور آفتاب قرار بگیرد، شل میشود. پس روی این مورد چندان نمیتوان اعتبار کرد.
بطور کلی میتوان گفت که شیره جات طبیعی، همگی غلظت بالایی دارند؛ اما هر شیره انگور غلیظ، الزاما طبیعی و خالص نیست.
تا اینجای کار به مشخصات شیره انگور خوب و روشهای تمییز آنها پرداختیم. با اینکه برخی از راهکارها چندان قابل اتکاء نیستند و برخی نیز برای بعد از خرید به کار میروند؛ اما با این حال طی چندین بار خرید، میتوانید قلق تست کردن را به دست آورده و به راحتی خرید کنید.
شاید راحت ترین، اما معتبرترین راه، خرید از یک مرکز معتبر باشد. لذا از شما دعوت میکنیم تا محصولات سایت خط چین را نیز تست کنید.