شیره انگور یکی از پرخاصیتترین محصولات طبیعی است که کاربردهای فراوانی دارد. این محصول از عصاره دانههای میوه انگور استخراج میشود
شیره انگور همانطور که میدانید یکی از محصولات انگور است. این محصول را از آب انگور تهیه میکنند. انگور همیشه به عنوان یک میوه سرشار از مواد مغذی، ویتامین و املاح معدنی شناخته میشود. شیره انگور نیز یک ماده غنی است که عناصر زیادی در آن به وفور یافت میشود. مهمترین این عناصر عبارتنداز؛ انواع ویتامین مانند ویتامین A، ویتامینهای گروه B، ویتامین C، ویتامین K، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر و کلسیم. شیره انگور با وجود همه این عناصر خواص زیادی برای سلامت شما دارد.
طبع شیره انگور گرم و تر است. این محصول خونساز قدرتمندی است که بنیه بدن را بهبود میبخشد. شیره انگور یک انرژیزای طبیعی محسوب میشود و از این لحاظ بسیار مفید است. اما خواص شیره انگور به تأمین انرژی بدن محدود نیست. مهمترین خواص این محصول برای بدن انسان عبارتند از:
شیره انگور به عنوان یک خونساز قدرتمند در طب سنتی و مدرن شناخته میشود.
این ماده با افزایش گلبول قرمز خون، بیماری کمخونی و عوارض ناشی از آن را بهبود میبخشد.
خیلی از پزشکان طب سنتی از ترکیب سه شیره توت، خرما و انگور با عنوان خونساز طبیعی یاد میکنند.
درمان کم خونی
شیره انگور به عنوان یک خونساز قدرتمند در طب سنتی و مدرن شناخته میشود. این ماده با افزایش گلبول قرمز خون، بیماری کمخونی و عوارض ناشی از آن را بهبود میبخشد. خیلی از پزشکان طب سنتی از ترکیب سه شیره توت، خرما و انگور با عنوان خونساز طبیعی یاد میکنند.
پیشگیری از بیماریهای قلب و رگهای خونی
این محصول یک رقیقکننده است که از غلظت خون پیشگیری میکند. به این ترتیب یکی از اثرات مصرف مداوم شیره، پیشگیری از گرفتگی رگها و بیماریهای قلبی ناشی از آن است.
بیماریهایی مانند فشار خون، کلسترول بالا، واریس و آمبولی رگها از طریق مصرف مداوم این محصول التیام مییابند.
تسکین التهاب
یکی از خواص این شیره قابلیت ضدالتهابی است. بنابراین این محصول را به عنوان برطرفکننده التهاب و عفونت در بخشهای مختلف بدن میشناسند.
بهبود کیفیت شیر مادر
این محصول موجب افزایش شیر در مادرانی که به تازگی زایمان کردهاند میشود. البته این تنها فایده شیره انگور برای مادران نیست. غلظت بخشیدن به شیر مادر یکی دیگر از این فواید است. در واقع مادری که مدام از این محصول استفاده میکند، شیر غلیظ و پرخاصیتی خواهد داشت و این خود عاملی برای رشد بهتر نوزاد است.
کمک به رشد بهتر کودکان
کودکان کمبنیه و ضعیف که وزن نرمالی ندارند، با استفاده از این ماده به اصطلاح وزن میگیرند. رشد استخوان کودکان نیز با خوردن این محصول روند بهتری خواهد داشت.
التیام دردهای قاعدگی
در دوران قاعدگی بدن به مصرف محصولات غذایی با طبع گرم نیاز دارد. شیره استخراج شده از انگور با طبع گرم خود به روند طبیعی قاعدگی کمک میکند. این ماده مانند یک مسکن عمل کرده و گرفتگی و دردهای عضلات مرتبط را برطرف میکند.
به حفظ سلامت پوست کمک میکند
آنتی اکسیدانهای موجود در شیره انگور از پیری زودرس پوست جلوگیری میکند. همچنین درمان زخمها و آسیبهای بافت پوست از دیگر فواید مصرف شیره انگور است. پس اگر پوستی شاداب میخواهید، شیره انگور را در رژیم غذایی خود جای دهید.
افزایش وزن را باعث میشود
افراد لاغر با مصرف مرتب شیره انگور میتوانند وزن خود را افزایش دهند. همچنین ترکیبات موجود در شیره انگور امکان چاقی موضعی صورت را فراهم میکند.
یبوست را درمان میکند
شیره انگور از طریق پاکسازی روده و بهبود حرکات آن موجب درمان مشکلات روده همچین یبوست میشود. پس برای درمان بیماریهای گوارشی از خوردن شیره انگور غافل نشوید.
شیره انگور به دلیل ویتامینها و مواد مغذی فراوان انرژی زا بوده و سبب افزایش تمایل جنسی در آقایان میشود. مصرف شیره انگور به تولید سالم هورمونهای جنسی کمک میکند. مصرف شیره انگور به دلیل طبع گرم تحریککننده میل جنسی در افرادی است که طبع سرد دارند.
خواص شیره انگور ناشتا شامل چند مورد زیر میشود: شیره انگور دارای خاصیت پاککنندگی است. به همین دلیل خوردن شیره انگور ناشتا معده و روده را پاکسازی میکند. شیره انگور دارای طبع گرم است. به همین دلیل مصرف شیره انگور در وعده صبحانه به خصوص در روزهای سرد زمستان، به اصطلاح بدن را گرم میکند. شیره انگور انرژی قابل توجهی به شما میدهد. بنابراین خوردن این محصول به صورت ناشتا، انرژی مورد نیاز شما را برای فعالیتهای روزانه تامین میکند.
این محصول فواید دیگری نیز دارد که مهمترین آنها عبارتنداز:
_خواص آنتیاکسیدانی و پیشگیری از سرطان
_درمان لکههای پوستی و پیشگیری از پیری پوست _تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر
_تقویت قوای جسمی زنان در دوران بارداری
_محافظت از استخوانها در دوران یائسگی
_آرامش اعصاب، بهبود خلقوخو و پیشگیری از افسردگی _بهبود قوای جنسی
_جلوگیری از خستگی مفرط درمان لاغری و ضعف
با وجود آنکه شیره انگور بسیار مفید است و بدن را تقویت میکند، اما باید در میزان مصرف آن دقت کنید. اگر در خوردن شیره انگور زیادهروی کردید، ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید. در این قسمت مضرات و خطرات شیره انگور را معرفی میکنیم.
موجب افزایش حرارت بدن و جوش صورت و دیگر نقاط میشود.
مصرف آن برای افراد کم تحرک، موجب افزایش وزن و چاقی میشود.
حاوی قند فراوانی است و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است.
طبع گرم آن باعث غلیظ شدن صفرا میشود.
مصرف زیاد آن برای افراد گرم مزاج، سردرد را به دنبال خواهد داشت.
شیره انگور بسیار مقوی و پرخاصیت است، اما با توجه به اینکه میزان قند و کالری زیادی دارد نباید در مصرف آن زیادهروی کرد. مقدار مصرف قابل قبول شیره انگور، ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری برای بزرگسالان و ۱ تا ۳ قاشق مرباخوری برای کودکان در روز است. افراد مبتلا به دیابت در مصرف آن باید احتیاط کنند، چراکه خوردن زیاد شیره انگور برای آنها خطرآفرین است و باید به خوردن یک قاشق چایخوری در روز اکتفا کنند. همچنین مصرف شیره انگور به کسانی که اضافه وزن دارند، به هیچ وجه توصیه نمیشود؛ زیرا کالری زیاد این خوراکی باعث بیشتر شدن وزن میشود
شیره انگور را در کلیه فصول سال میتوان مصرف کرد، اما خوردن آن در فصل زمستان به دلیل خواص ضد التهاب، بیشتر توصیه میشود. اگر برای درمان کم خونی از شیره انگور استفاده میکنید، هر روز صبح ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری میل کنید. به طور کلی در طول روز، بهترین زمان مصرف شیره انگور، وعده صبحانه است. میتوانید آن را با ارده ترکیب کرده و نوش جان کنید.
در این مطلب به معرفی فواید و مضرات مصرف شیره انگور پرداختیم و بهترین زمان مصرف آن را بررسی کردیم. همانطور که گفتیم شیره انگور بسیار مقوی، خوشمزه و پرخاصیت است. اگر هوس خوردن شیره انگور کرده اید میتوانید به سایت خط چین مراجعه کرده و سفارش دهید.